A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatkezelési tájékoztató
Menü
Ár:
36.990 Ft (29.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Szennyvíz búvárszivattyú, 1100W, rozsdamentes ház, Extol Craft, szállító teljesítmény: 15m3/h, max. száll. 9,5 m

Ár:
36.990 Ft (29.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 414162
Saját készlet (1-2 munkanap): 0 db
Szállító készlet (3-5 munkanap): 23 db raktáron
Várható szállítás (készlet esetén): 2023. december 12.

Raktárkészlet információk

Gyártmány: Extol
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 370

Leírás és Paraméterek

Az EXTOL® CRAFT elektromos búvárszivattyúkkal tiszta és szennyezett vizet lehet kutakból vagy más víztározókból szivattyúzni, kertek locsolásához vagy más hasonló jellegű felhasználásokhoz.
A szivattyúval nem lehet homokot, kavicsot, nagyobb köveket, sűrű üledéket és iszapot, egyéb koptató hatású anyagot, illetve szállas, felcsavarodásra hajlamos anyagokat, stb. tartalmazó szennyvizet (pl. pöcegödrök és házi szennyvíztisztítók tartalmát stb.) szivattyúzni.


TILTOTT FELHASZNÁLÁS

  •  A szivattyúval nem lehet növelt nyomású rendszereket vízzel ellátni, illetve a szivattyú nem alkalmas nyomott víz előállítására. A szivattyú nem használható úgy, hogy a nyomótömlőbe valamilyen áramlás szabályozó (pl. szelep) van beépítve, vagy a szabad áramlást valamilyen más akadály gátolja, mivel a szivattyúba nincs olyan érzékelő beépítve, amely a szivattyút a nyomóági nyomás növekedése esetén lekapcsolná.
  •  A szivattyúval nem lehet emberi fogyasztásra szánt vizet, vagy élelmiszeripari folyadékokat szivattyúzni.
  •  A szivattyúval csak tiszta édesvizet (használati vizet) és enyhén szennyezett vizet szabad szivattyúzni (más folyadékot nem). A szivattyúval nem szabad vizes oldatokat (savakat, lúgokat, korróziót okozó anyagokat stb.) vagy más, oxidáló tulajdonságokkal rendelkező vegyi anyagokat (pl. fehérítőt stb.) szivattyúzni.
  •  A szivattyúval nem szabad jeget tartalmazó vizet, vagy 35°C-nál magasabb hőmérsékletű vizet szivattyúzni.
  •  A szivattyú folyamatos és hosszú idejű üzemeltetésre nem alkalmas (pl. nagy víztározók folyamatos szivattyúzásához nem használható).

MŰSZAKI ADATOK:

Teljesítményfelvétel 1) :  1100 W
Max. vízáram 2) :  15 000 l/óra
Max. nyomómagasság 3) :  9,5 m
Max. merülési mélység: 7 m
Üresjárati fordulatszám: 2 800 f/p
Min. vízszint magasság: 5 cm
Max. részecskeméret (puha): 35 mm
Hálózati vezeték hossza: 10 m
Szivattyúzott folyadék hőmérséklete: +3°C és +35°C között
Tömeg (hálózati vezeték nélkül):  4,7 kg
Tömlőcsonk méretek: 1"; 1 ¼"; 1 ½"
IP védettség: IPX8
Tápfeszültség / frekvencia: 230 V ~50 Hz

1) A feltüntetett teljesítményfelvétel a szivattyú határértéken való üzemeltetéséhez kapcsolódik (a motor teljesítményfelvétele függ a terheléstől). A feltüntetett teljesítményfelvétel a motor legnagyobb teljesítményére (terhelhetőségére) utal. A névleges teljesítményfelvétel ezért alacsonyabb, mint a szivattyú határértéken való üzemeltetésének a teljesítményfelvétele.
2) Minél nagyobb a nyomási magasság, annál kisebb a nyomott víz mennyisége. A maximális áramlási értékeket (nyomott víz mennyiséget) ideális feltételekhez határoztuk meg (kizárva az áramlást csökkentő tényezőket). Az áramlás/nyomási magasság függ a nyomóoldali tömlő hosszától is (10 méter nyomoldali tömlő 1 m-es nyomási magasságnak felel meg). Az áramlás értékére hatással vannak egyéb tényezők is, például a tömlőcsatlakozók, szórófúvókák, mivel ezek belső átmérője kisebb, mint a tömlő belső átmérője. Az áramlás értékére hatással van a tömlő belső átmérője is.
3) A feltüntetett maximális nyomómagasságra nincs hatással a szivattyú merülési mélysége.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Vásárlóink mondták rólunk

Vásárlói vélemények