A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatkezelési tájékoztató
Termékek

Akkus fúrógép kínálatunk

Rendezés:
Akkumulátoros fúrógépek kategóriában széles körben megtalálja a Güde, Extol Einhell akkus fúrógépeit. 

Akkumulátoros fúrógépek a modern barkácsolás elengedhetetlen eszközei. Ezek a gépek lehetővé teszik, hogy akár otthoni körülmények között is professzionális szinten végezhessük el a fúrási és csavarozási feladatokat.

Az akkumulátoros fúrógépek számos előnnyel rendelkeznek. Elsőként az, hogy nincs szükség hosszú kábelek vagy bonyolult vezetékek használatára, így sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a munka velük. Továbbá, az akkumulátoros fúrógépek mobilisak, így könnyedén mozgathatók a munkaterületen belül, vagy akár hordozhatók is, ha az adott munka ezt igényli.

Az akkumulátoros fúrógépek sokféle típusban és méretben kaphatók, a kis barkács feladatoktól az ipari szintű projektekig is használhatók. A kisebb, kompakt fúrógépek könnyűek és könnyen kezelhetők, ideálisak otthoni barkácsoláshoz, vagy azoknak a szakembereknek, akik könnyű feladatokat végeznek. A nagyobb, erősebb fúrógépek pedig bármilyen nehéz feladatot ellátnak, beleértve az építőipari vagy az ipari feladatokat is.

Az akkumulátoros fúrógépek ma már szinte csak Li-ion akkumulátorokkal készülnek. A lítium-ion akkumulátorok nagyon népszerűek az akkumulátoros fúrógépekben, mivel könnyűek, tartósak és nagyobb teljesítményűek, mint a korábbi akkumulátor típusok, valamint nincs az un. memória effektusuk, tehát nem kell kisütni a újra töltés előtt.

Az akkumulátoros fúrógépek általában olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a fordulatszám-szabályozás, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy finomhangolja a gép sebességét, amely a különböző anyagokhoz és feladatokhoz igazodik. Továbbá, a többfokozatú nyomatékszabályozás lehetővé teszi, hogy a felhasználó kiválassza a megfelelő erőt a csavarozáshoz, valamint a fúráshoz.

Egyes gépekhez a gyártók már nem adnak akkumulátort és töltőt. Ez azért van mert a legtöbb gyártó már akkus termékcsaládban gondolkodik, ami azt jelenti, hogy ugyanazt az akkumulátort többféle géphez lehet használni. Így elegendő csak 1-2 akkumulátor és töltőkészüléket vásárolni és csak cserélni kell az akkukat a gépek között. Az ilyen gépek termékleírásában feltüntetjük ezt az információt, kérjük figyelmesen olvassa el!